Bilbao - Kickoff, aktiviteter och underhållning till konferens, företag, möten, event och konferensanläggning | Kickoff.se


Ökar tempot i organisationer


Ökar tempot i organisationer

Bilbao

Begär offert
Bilbao erbjuder en spännande modern arkitektur, fantastisk mat och hotellpriser som är betydligt lägre än tex Barcelona.

Den baskiska staden Bilbao ligger i norra Spanien. Bilbao erbjuder en spännande modern arkitektur, fantastisk mat och hotellpriser som är betydligt lägre än tex Barcelona.
Bilbao är ett mecka för design, arkitetkur och gourmet mat och här hittar du Spaniens största saluhall och flera Michelin krogar. Här äter man ”pintxos” som är det baskiska namnet för tapas och till det dricker man gärna det lokala syrliga vita vinet ”Txakoli”. Ett måste är ett besök på en av världens mest imponerande byggnader, Guggenheim-museet. Bara en timme från Bilbao sträcker sig Riojas vinodlingar och många intressanta vinhus, även den klassiska badorten San Sebastian ligger på bekvämt avstånd från Bilbao.


Detta ingår

I priset ingår flygresa t/r fr. Arlanda, transfer t/r, logi 4 nätter del i DR, 1 heldagskonferens, citytur, matlagningsaktivitet och heldagstur i Riojadalen.

Passar för upp till 100 personer
från 8395,-/person

Begär offert