Ewa Wigenheim - Kickoff, aktiviteter och underhållning till konferens, företag, möten, event och konferensanläggning | Kickoff.se


Ökar tempot i organisationer


Ökar tempot i organisationer

Ewa Wigenheim

Begär offert
Ewa är en inspirationskälla för alla och har en kittlande livsresa som ligger till bas för föreläsningarna.

Mod, ett öppet sinne och en nyfikenhet för livets alla nyanser har fört henne till arbete i sju länder. som sångerska har hon fått en guldskiva, hon har turnerat med kända artister och bland annat arbetar för Benny Andersson & Björn Ulvaeus. Dessutom skrivit flera böcker och drivit eget kommunikations-företag i mer än tjugo år.

Genom envishet och mycket mod lyckades hon övertala Björn, Benny, Agnetha och Annifrid att få skapa ett ABBA museum. Som initiativtagare ägde och drev hon projektet i tre år och ligger bakom utställningskoncept ABBA the Museum som finns i Stockholm.

Efter en livskris bestämde hon sig för att göra något
Hon har arbetat med allt från
ABBA TILL MUNKAR I LAOS

Ewa Wigenheim har både gjort och upplevt mer än de flesta. Hon är en levnadskonstnär som brinner för att sprida livsglädje för andra och begav sig till Laos i Sydostasien för att arbetade som lärare för buddhistiska munkar. Hon har efter det startat två sociala projekt för att hjälpa ungdomar till bättre självkänsla och inre trygghet.


Hennes motto är : Be the change you want in the world.
Läs mer på :http://lindau.se/boka-forelasare/ewa-wigenheim/


Begär offert