Helene Alfredsson - Kickoff, aktiviteter och underhållning till konferens, företag, möten, event och konferensanläggning | Kickoff.se


Ökar tempot i organisationer


Ökar tempot i organisationer

Helene Alfredsson

Begär offert
Hennes föreläsning ”Från motgång till framgång!” inspirerar, ger mental träning, en självbildsträning och livskvalitet.

Helen Alfredsson är 48 år och reste till USA 1984 för att studera samt utveckla sin golf.

Hon tog examen ”Bachelors of International Business Science” men valde att satsa på en karriär som professionell golfspelare, vilket hon nu har varit i 24 år. En resa fylld av med- och motgångar.

Hennes föreläsning ”Från motgång till framgång!” inspirerar, ger mental träning, en självbildsträning och livskvalitet.

Från motgång till framgång!
- Det är bara den som inget gör eller som inte vågar göra något som kan undvika motgång”. Så sant! Det finns väl ingen som vill se tillbaka på sitt liv och ångra det man aldrig gjorde? Förändringar behövs för att man ska utvecklas.

Helenes liv har, som för de flesta människor, varit kantat av många med- och motgångar. Men varenda motgång har alltid lett till något positivt! Klart att det inte alltid var så lätt att se ljuset i tunneln, men med rätt attityd och viljan att ändra sig för att bli bättre så har livet lärt henne otroligt mycket.
Som idrottsman kan man inte vänta tills morgondagen för att ta reda på varför något inte gick som man ville, utan man måste agera på en gång. Ibland får man leta efter en lösning där man aldrig letat förut, något som hon tror att alla människor kan dra nytta av att göra. Helene känner att hon har fått mer verktyg i bagaget att använda när livet inte alltid blir som man själv planerat och dem vill hon gärna dela med sig av till dig.

Låt henne därför få berätta hur hon gjorde för att växa i sina motgångar. Om Helene kan hjälpa dig en bit på traven så har du gjort hennes dag innehållsrik, ibland behöver man en knuff i ryggen för att ta steget ut och göra slag i saken. Man klarar mer än man tror!(Mot offert)

Begär offert