Hjärt- Lungräddning HLR - Kickoff, aktiviteter och underhållning till konferens, företag, möten, event och konferensanläggning | Kickoff.se


Ökar tempot i organisationer


Ökar tempot i organisationer

Hjärt- Lungräddning HLR

Begär offert
Utbilda dina medarbetare i HLR. Varje dag får mer än 20 personer ett plötsligt oväntat hjärtstopp i Sverige. Ett hjärtstopp kan ske när som helst.

Idag vet vi att chansen att överleva ett hjärtstopp ökar med 2-3 ggr om hjärt-lungräddning (HLR) påbörjas i tid. Våra exklusiva utbildningar följer Svenska Rådet för hjärt-lungräddnings utbildningsprogram, lär er utföra HLR med mycket god kvalitet, bl. a genom att varje deltagare får en stor mängd praktisk träning.

Våra duktiga instruktörer kan erbjuda allt ifrån intensiv-kurser inomhus till utbildningar där äventyrsaktiviteter och kursmoment vävs ihop till ett upplägg som både är underhållande, fartfyllt och lärorikt.

För er som vill arbeta aktivt med att sprida kunskaperna i HLR kan vi också erbjuda instruktörsutbildningar. I samtliga kurser ingår utbildningspaket som ni tar med er hem efter kursens slut. Paketet innehåller bl. a träningsdocka, tränings-DVD och bildserie.

Detta gör det möjligt för deltagarna att själva repetera och sprida sina kunskaper i HLR. Varje deltagare erhåller också ett kompetenskort som bevis på genomgången kurs.


950,-/person
(Minimipris: 15000,-)

Begär offert