Kjell Kampe - Kickoff, aktiviteter och underhållning till konferens, företag, möten, event och konferensanläggning | Kickoff.se


Ökar tempot i organisationer


Ökar tempot i organisationer

Kjell Kampe

Begär offert
Jag föreläser på ett lättsamt sätt, med gedigen kunskap som grund och med humor som min ledstjärna.

Med gedigen kunskap, humor och skådespelartalang får Kjell oss att reflektera över vad människor med helt olika livserfarenheter och modersmål behöver tänka på för att vi ska kunna fungera tillsammans och göra våra möten utvecklande.


Det här vill jag förmedla:
Bättre kunskaper om hur vi alla - infödda svenskar såväl som människor som har sina rötter i en annan del av världen - ska tolka och förstå varandra för att undvika kulturkrockar som lätt leder till främlingsfientlighet eller misstro mot svenska myndigheter och svenskar. Förstår vi varandra kan vi bygga ett integrerat samhälle där företag och organisationer kan tillgodogöra sig alla människors kompetens.

Det här är jag bra på som föreläsare!

- Jag brukar snabbt få bra kontakt med deltagarna/åhörarna och det blir en öppen och positiv stämning.

- Gedigna kunskaper i de ämnen jag talar om och lång erfarenhet av arbete inom områdena ger en grundtrygghet som gör att jag vågar släppa loss och låta deltagarna påverka utvecklingen av föreläsningen. Även lite udda frågor brukar jag kunna tolka på ett positivt sätt

- Min röst hörs bra och är lätt att lyssna till (ibland blir det en sång med gitarrakompanjemang).

- Mitt sinne för humor är välutvecklat. Det brukar inte dröja många minuter innan deltagarna lockats till skratt.

- Jag behärskar engelska så att jag utan problem kan låta min humor komma till sin rätt även på det språketLäs mer om mig på:
www.amadeus.se
www.hittatalare.se
www.lindau.se
Bokning
info@lindau.se
08-239900


Begär offert